:Arrow: Aici am sa va explic cu sa editezi un cont: puncte , iteme ...etc
:Arrow: Download this: rapidshare.com 4ftool_Edited.exe
:Arrow: Este in portugheza da am sa vil traduc eu.
:Arrow:Mic Tutorial: Copiati: "4ftool_Edited.exe" in "D:\WYD\TMSRV\run"
:Arrow:deschidetil si uitati-va la traducere:
:Arrow:Procurar acc = Deschidere Accont
- Click , dupa care navigati pana la D:\WYD\DBSRV\run\account iar aici veti gasi foldere cu litere ex: "G" intru in G si voi gasi toate accont-urile care incep cu litera G ex: GabonZ , apasa cu un click pe GabonZ si dau Open
:Arrow:Account = Accont
:Arrow:Senha = Password
:Arrow:Personagem = Personaj
- Chiar daca arata cu "????" characterele vor fii in ordine de ex am 1 sword si un mage , in joc mage-ul este primul si in editor prim-ul "????" este mage-ul.
:Arrow:Name do Char = Numele Character-ului
- Asta ne va ajuta sa stim ce char [classa] am ales
:Arrow:Jos avem Status si Skills , cel mai bine adugam cate puncte vrem la pontos si la Ptos Skil si le adaugam manual in joc!
:Arrow:Si in dreapta Inventario, acum fac rost de item list si continui tutorial-ul!
:Arrow: Download this: rapidshare.com 4ftool_Edited.exe
:Arrow: Este in portugheza da am sa vil traduc eu.
:Arrow:Mic Tutorial: Copiati: "4ftool_Edited.exe" in "D:\WYD\TMSRV\run"
:Arrow:deschidetil si uitati-va la traducere:
:Arrow:Procurar acc = Deschidere Accont
- Click , dupa care navigati pana la D:\WYD\DBSRV\run\account iar aici veti gasi foldere cu litere ex: "G" intru in G si voi gasi toate accont-urile care incep cu litera G ex: GabonZ , apasa cu un click pe GabonZ si dau Open
:Arrow:Account = Accont
:Arrow:Senha = Password
:Arrow:Personagem = Personaj
- Chiar daca arata cu "????" characterele vor fii in ordine de ex am 1 sword si un mage , in joc mage-ul este primul si in editor prim-ul "????" este mage-ul.
:Arrow:Name do Char = Numele Character-ului
- Asta ne va ajuta sa stim ce char [classa] am ales
:Arrow:Jos avem Status si Skills , cel mai bine adugam cate puncte vrem la pontos si la Ptos Skil si le adaugam manual in joc!
:Arrow:Si in dreapta Inventario, acum fac rost de item list si continui tutorial-ul!