Royal Community

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Multiple Loadingscreens

ReLaX
    ReLaX
    Administrator
    Administrator

masculin Balanta Capra
    Puncte : 1136
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 11/04/2010
    Varsta : 33
    Localizare : Lupeni
    Joburi/Distractii : Cluburi,Scoala vb vine fac la grup,Sex
    Stare de spirit : Fresh...Duc Life

Multiple Loadingscreens Empty Multiple Loadingscreens

Mesaj  ReLaX Sam Mar 26, 2011 9:58 pm

Oké, Azi vom învăţa despre modul de a face mai apoi 2 loadingscreens de lucru în dvs. de client.

Nu stiu exact care clientii va funcţiona pe dar stiu sigur pentru că funcţionează pe June xD

Runnable nostru are nevoie de extra loadingscreen nume de a avea de lucru pe-l dvs. de client.
    ----------

Normaly, aveţi 2 Loadingscreens numit

* Loading_adult
    * Loading_teen

dar ca în Jgunz şi Kgunz, aveţi posibilitatea să adăugaţi mai multe.

Aceasta este pentru că Gunz căutările pentru toate loadingscreens în Default.mrs> Încărcarea (folderul) automaticly.
    Sigur, va trebui să vă numele loadingscreens cu un anumit nume.

Acestea sunt nume de care ştiu de până acum că s-ar putea să adăugaţi pentru a face mai multe loadingscreens.

* Loading_dash
    * Loading_guard
    * Loading_ksa
    * Loading_safefall
    * Loading_tumbling
    * Loading_wallrun01
    * Loading_wallrun02
    * Loading_wallhang

Deci, practic, puteţi face mai multe loadingscreens apoi doar 2, redenumiţi-le în numele acestora, şi apoi pune în acelaşi folder ca şi celelalte loadingscreens. herefor ai nevoie pentru a deschide "default.mrs" şi cele noi puse în folderul pe loadingsscreens numele de "încărcare".
    Fiţi atenţi, Esti de clienţi va fi mai mare de descărcare / încărcare sau de patch-uri în funcţie de cât de mari sunt loadingscreens dvs. şi cât de multe ai pus în "încărcarea"

Credite pentru acest du-te la mine asta-i bună.
    Voi actualiza acest fir, atunci când lucrurile nu pare a fi atât de clare.

Data/ora curentă este: Vin Noi 22, 2024 5:47 am